Saints & Bullies

In elk kindje schuilt wel een Engel en een Bengel.

mode-accessoires

Saints & Bullies

Saints&Bullies is opgericht in november 2010 door Tina Derobaix en Kevin Tant. Tina volgde de studierichtingen kleding in Oostende en mode ontwerper en styliste in Antwerpen en Roeselare. Kevin studeerde beeldende kunsten en juwelierskunst in Oostende en Antwerpen. De naam Saints&Bullies is een vrije vertaling van Engels&Bengels. Deze naam werd gekozen omdat in elk kindje wel een Engel en een Bengel schuilt. Dit komt terug in de collecties met soms stoere ,soms heel fragiele ontwerpen. Ook worden kleine collecties voor volwassenen gemaakt.

Saints&Bullies brengt vernieuwende kledij in een geheel eigen stijl. Eigenwijs maar toch draagbaar en comfortabel. Volgens de laatste modetrends. Tina kiest de stoffen op de modebeurs in Parijs. Alle borduursels, prints en breidessins worden in eigen huis ontworpen. Zowel de ontwerpen van de modellen als alle “artwork” worden door Tina & Kevin getekend. Alle ontwerpen en ontwikkelingen vinden plaats in België , productie gebeurd in Europa. Saints&Bullies biedt u exclusieve Europese producten volgens de geldende normen.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw Saints&Bullies kledij want ze worden met veel plezier en liefde gemaakt. Saints&Bullies

Saints & Bullies is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Oostende kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Oostende kopen

Locatie

Wittenonnenstraat 69
8400 Oostende
Tel: 0472 75 18 43
Website: https://www.facebook.com/maisonsaintsandbullies.be