Kapsalon Tutus

Omdat genieten belangrijk is …

mode-accessoires

Kapsalon Tutus

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen werkt TuTus volgens het geïntegreerd concept van hair en beauty salon in één.

What you wear begins with your hair.

Bent u het ook beu dat uw kapper zelden aan uw verwachtingen voldoet? In het haarsalon staat een team van ervaren kappers klaar om u de look te geven die het best bij u past.

Met onze gevorderde kennis van de nieuwste technieken en producten geven we aan uw haar een creatieve impuls die u nog meer zal doen stralen. Met een nauwlettend oog houden wij de nieuwste modetendensen bij zodat uw haarsnit altijd up-to-date blijft.

Uiteraard werken we enkel met de beste producten. Hiervoor rekenen we op de uitstekende kwaliteit van de Sebastian-producten. Sebastian hair-technology is al geruime tijd een rage in Amerika, omdat ook grote Hollywoodsterren een beroep doen op deze producten. Relax your body. Wenst u ook eens uw lichaam lekker te laten genieten? TuTus biedt u een waaier van mogelijkheden aan. Onze schoonheidsspecialiste kent de laatste technieken die u optimaal tot rust zullen laten komen.

Tot snel in het salon, Gino Arnoys

Kapsalon Tutus is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Oostende kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Oostende kopen

Locatie

Torhoutsesteenweg 154
8400 Oostende
Tel: 059/70 47 47
Website: http://www.tutus.be/